Klantenservice
Ik wil contact
Kom je er via onze webshop niet uit? Heb je nog extra vragen? Kijk dan ook op onze support pagina, daar staan meer vragen over de installatie, gebruik en om eventuele problemen op te lossen. Vindt je het gewoon prettiger om telefonisch geholpen te worden? Neem gerust contact met ons via dit telefoonnummer: +31 (0)85 080 52 18 of stuur een e-mail naar support@evanell.eu
Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen na mijn aankoop?
Kijk even of de mail per ongeluk in een map met ongewenste berichten terecht is gekomen.

Staat de mail ook niet in de spambox en twijfelt u of uw bestelling goed is doorgekomen? Neem dan even contact met ons op via support@evanell.eu.
Als de slimme radiatorknop niet bevalt, kan ik hem dan terug sturen?
Ja. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst de aankoop annuleren. Meld hiervoor je retour aan en stuur alles – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking terug. Je krijgt het orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Lees hier alles over retourneren
Moet ik ook verzendkosten betalen?
Wij brengen geen verzendkosten in rekening.
Hoe kan ik een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie aanvragen? Wat zijn de voorwaarden?

Je kunt een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie (ESG) aanvragen door contact met ons op te nemen via support@evanell.eu.

Stuur ons samen met de aanvraag een kopie/foto/scan (pdf of jpg) van je aankoopbon. Het maakt niet uit of je het product via de evanell° webshop of bij een van onze retailpartners hebt gekocht.

evanell° behoudt zich het recht voor om energierekeningen uit dezelfde periode van vorige jaren op te vragen om je energieverbruik te vergelijken.

Zorg ervoor dat je aan de onderstaande voorwaarden voldoet, voordat je de terugbetaling aanvraagt:

* Je hebt het apparaat minder dan 12 maanden geleden gekocht.
* Het apparaat moet minstens 6 maanden aangesloten en in gebruik zijn geweest om zijn voordelen aan u te kunnen bewijzen.

Om te kunnen bepalen of u aan deze eisen voldoet, verwijder alstublieft niks in de app. Anders hebben wij geen toegang tot de aan apparaten gerelateerde data of vorige conversaties, inclusief uw aanvraag voor terugbetaling. Daardoor zullen wij uw terugbetaling niet in behandeling kunnen nemen.

Na het aanvragen van de terugbetaling

Nadat wij uw verzoek hebben goedgekeurd, informeren wij u over de volgende stappen in het retourproces.

Je dient je apparaten volledig, zonder enige schade en in hun originele verpakking terugsturen. Zodra we ze ontvangen hebben, krijg je het volledige bedrag dat je betaald hebt teruggestort. Als je een specifieke kortingsvoucher of coupon hebt gebruikt in je bestelling, worden deze niet terugbetaald.

Houd er rekening mee dat de kosten van professionele installatie, verwijdering van de apparaten, aankopen in de app en abonnementen niet door de ESG worden gedekt.

Een gedeeltelijke claim is niet mogelijk. Wanneer je aanspraak maakt op terugbetaling, moet je alle apparaten die in één bestelling zijn gekocht samen terugsturen.

Kenmerken
Hoe werkt de slimme radiatorknop
Slimme Radiatorknoppen vervangen je bestaande radiatorventielen. Alle Starterskits komen met de evanell° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Hij communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknoppen en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de app.
Kan ik zelf de slimme radiatorknop installeren?
Je kunt zelf in een paar minuten de Slimme Radiatorknop installeren. Vervang eenvoudig je oude radiatorthermostaat door evanell°. De handleiding begeleidt je stap-voor-stap bij het installeren van de radiatorknoppen.
Hoe weet ik of mijn radiatoren compatibel zijn met de slimme radiatorknop?
Evanell is compatibel met bijna alle thermostatische radiatorventielen van de meeste fabrikanten. Er worden een aantal adapters in de verpakking meegeleverd. Meer informatie over compatibiliteit.
Wat is een starterskit?
De Starterskit bevat de evanell° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknop. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per woning nodig, maar een Starterskit als basis van je opstelling is noodzakelijk. 
Kan ik meerdere slimme radiatorknoppen aan mijn starterskit toevoegen?
Je kunt zoveel Slimme Radiatorknoppen toevoegen aan je Starterskit als je wilt.
Ik heb elektrische radiatoren. Kan de slimme radiatorknop deze ook aansturen?
Helaas ondersteunen evanell geen elektrische radiatoren. 
Kan ik de slimme radiatorknop met mijn smart speaker bedienen?
De Slimme Radiatorknoppen kunnen aangesloten worden op Amazon Alexa, Google Assistant en Smartthings.
Heb ik batterijen nodig voor de slimme radiatorknop?
De slimme radiatorknop werkt op 2 AA alkaline batterijen (niet in de verpakking inbegrepen).
Hoe werkt de Open Window Detection Skill?

evanell°'s open raamdetectie gebruikt plotselinge temperatuurschommelingen om te detecteren of een raam open staat en schakelt een tijdje uit om energie te besparen.

Standaard schakelt evanell° uit gedurende 15 minuten nadat een open raam is gedetecteerd.

Druk eenvoudig op een willekeurige knop van de Slimme Radiatorknop om het uitschakelen van het open raam te annuleren. Houd er rekening mee dat alleen het apparaat dat de temperatuur in een kamer meet, een open raam kan detecteren.

Wanneer de ingestelde uitschakeltijd is verstreken of handmatig wordt aangepast, blokkeert evanell° de detectie van open ramen gedurende 15 minuten.

Houd er rekening mee dat evanell° je geen Open Window-melding zal sturen. Je ziet "off" op het display van de slimme radiatorknop.