Over evanell
Vanaf de oprichting heeft evanell ernaar gestreefd de wereld een beetje beter te maken door het energieverbruik te verminderen. Duurzaamheid en klanttevredenheid hebben altijd centraal gestaan zowel vóór, tijdens en na de productie.

De uitdaging om tot 30 procent verwarmingsenergie te besparen met wifi radiatorknoppen bracht ons ertoe een optimaal werkende intelligente radiatorregelaar te ontwikkelen. Onze preciezetemperatuur regelingstechnologie, onze eigen hardware- en softwareontwikkeling en ons eigen productontwerp onderscheiden ons en maken ons tot een partner op internationaal niveau.
xxx
Image
Ontstaan
evanell is in 2017 ontstaan vanuit de missie om bij te dragen aan het verminderen van CO2 uitstoot en daarmee een steentje bij te dragen aan het verkleinen van de klimaatcatastrofe. In augustus 2020 was het prototype klaar. In februari 2021 was de marktintroductie.

Wij hebben het product vanaf het begin, van onderzoek tot ontwikkeling, testen, productie en verbetering gevolgd en geoptimaliseerd. Zo zijn we continu en intensief bezig met het creëren van een slimme radiatorthermostaat die op alle gebieden perfect werkt.
Wij geloven in het slimmer maken van huizen en het makkelijker maken van het leven van mensen. Wij geloven dat iedereen een eenvoudig, slim en stabiel leven verdient.
Image